Antalya Balık A.Ş. 1985 yılında kurulmuştur. Farklılığını ve değişim hızını 25 yıldan beri arttıran şirket 2006 yılında, Türkiye'nin en ileri teknolojik donanımına sahip ve yüksek kapesiteli su ürünleri üretim tesisini Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyete geçirmiştir. ileri standartlara uygun olarak donatılmış olan bu tesiste, deniz ve su ürünlerini işleme, şoklama, glaze, kaplama, marine etme, füme üretim, paketleme ve stoklama üniteleri faaliyette bulunmaktadır. Tesiste, 6.000 ton/yıl kapasite ile 238 çeşit su ürünleri, talep doğrultusunda işlenmektedir.
12 Ülkeye İhracat yaparak Ülkemizin Su ürünleri branşında en başarılı ve önemli ihracatçılarından biri olan Antalya Balık A.Ş’ın etik değerleri; Tam sürdürülebilirlik ile Avrupa ve Dünya hijyen ve kalite standartları üzerine inşa edilmiştir. Firma halihazırda, BRC, IFS (International Food Standard) Global GAP (Euro GAP), USA FDA gibi yüksek özellikli kalite ve güvence belgelerine sahiptir.